#foswiki 2012-06-05,Tue

↑back Search ←Prev date Next date→ (Showing only urls - See all)(Click on time to show url line in full context)

WhoWhatWhen
kip3fhttp://foswiki.org/pub/Community/BrandLogoTalk/kip-foswiki-logo.png [01:23]
http://en.wiktionary.org/wiki/fos [01:31]
gac410http://en.wiktionary.org/wiki/fos and http://irclogs.foswiki.org/bin/irclogger_log/foswiki?date=2009-11-11,Wed&sel=666#l662 [01:31]
kip3fhttps://kszk.sch.bme.hu/wiki/bin/view/System/WebHome [01:38]
.... (idle for 17mn)
http://foswiki.org/pub/Community/BrandLogoTalk/kip2-foswiki-logo.png [01:55]
FoswikiBothttp://foswiki.org/Tasks/Item11925 [ Item11925: Macro %TOPIC% stripped of % when used in Link Brackets within Template ] [03:47]
http://foswiki.org/Tasks/Item11925 [ Item11925: Macro %TOPIC% stripped of % when used in Link Brackets within Template ] [04:42]
http://trunk.foswiki.org/System/PerlDoc?module=Foswiki::Store [06:45]
SvenDowideitfrom http://www.modernperlbooks.com/mt/2012/05/when-you-cant-misuse-the-immutable.html [06:53]
GithubBot[foswiki] foswiki pushed 1 new commit to master: http://git.io/t9fwJg [09:03]
FoswikiBothttp://foswiki.org/Tasks/Item11926 [ Item11926: adding an %ISNEW tag to an url breaks the site ] [09:03]
http://foswiki.org/Support/Faq69 [ How do I solve email issues ] [14:38]
gac410http://www.cyberciti.biz/faq/howto-delete-remove-software-using-apt-get-command/ [14:42]
GithubBot[foswiki] foswiki pushed 1 new commit to master: http://git.io/e8B3og [15:04]
FoswikiBothttp://foswiki.org/Tasks/Item11925 [ Item11925: Macro %TOPIC% stripped of % when used in Link Brackets within Template ] [15:04]
GithubBot[foswiki] foswiki pushed 1 new commit to Release01x01: http://git.io/hc8ozQ [15:16]
Lavrgac410 i added the Ubuntu SASL solution to the end of http://foswiki.org/Support/Faq69 as a step by step [15:29]
FoswikiBothttp://foswiki.org/Extensions.WysiwygPlugin [ WysiwygPlugin ] [15:46]
http://foswiki.org/Support.ApacheConfigGenerator [ ApacheConfigGenerator ] [16:04]
mark_doei have a problem. since upgrade to 1.1.5 I cant configure my wiki... I can access all webs, no problem, but I cant open configure! this is the only hint in the logs: http://pastebin.com/s47Jdaf0 [17:55]
gac410http://foswiki.org/System/InstallationGuide#A_40optional_45_42required_on_Windows_42_41_Configure_the_locations_of_the_Perl_executable_and_the_Foswiki_modules [18:34]
FoswikiBothttp://foswiki.org/Tasks/Item5464 [ Item5464: ALLOWTOPICRENAME should not apply to attachments ] [20:35]
http://foswiki.org/Tasks/Item11927 [ Item11927: Fix for Item5464 incomplete. Move or delete of an attachment still verifies TOPICRENAME and WEBRENAME permissions ] [21:08]

↑back Search ←Prev date Next date→ (Showing only urls - See all)(Click on time to show url line in full context)