#foswiki 2013-06-18,Tue

↑back Search ←Prev date Next date→ Show only urls(Click on time to select a line by its url)

WhoWhatWhen
***ChanServ sets mode: +o MichaelDaum [05:58]
................... (idle for 1h31mn)
harlando I remember something about a skin change after 1.1.3 that required making some changes if one upgrades? [07:29]
jastthere were some changes between 1.1.5 and 1.1.6, I think
in any case, all relevant things should be documented in the release notes
[07:32]
harlanthanks - I'll read again :)
not seeing anything yet... will keep reading
found it, I think - thanks!
[07:33]
............ (idle for 55mn)
SvenDowideitwhat was it? [08:34]
................. (idle for 1h21mn)
jastapparently /bin/configure passes all config options to the save screen. what happens if I POST to the save script but only include the values that actually changed? does it remove/reset all other values? [09:55]
........ (idle for 39mn)
GithubBot[foswiki] FoswikiBot pushed 1 new commit to master: http://git.io/5sN7sA
foswiki/master 88a0d82 MichaelDaum: Item11648: Removed dependency on SetVariablePlugin. Please test....
[10:34]
***GithubBot has left [10:34]
FoswikiBothttp://foswiki.org/Tasks/Item11648 [ Item11648: Add NatEditPlugin to core ] [10:34]
........... (idle for 54mn)
***VerboEse|Off has quit IRC (Remote host closed the connection) [11:28]
................ (idle for 1h18mn)
ChanServ sets mode: +o gac410 [12:46]
............. (idle for 1h3mn)
ChanServ sets mode: +o MichaelDaum [13:49]
..................................................................................................... (idle for 8h20mn)
foswiki_irc5Issue with new install via yum on Centos 6 -- Main.WebCreateNewTopic is blank. Wiki text for the page is: <!-- * Set VIEW_TEMPLATE = WebCreateNewTopic --> [22:09]
gac410Does System/WebCreateNewTopicTemplate exist? [22:11]
foswiki_irc5Yes with long block of code [22:12]
gac410You installed the RPM packages? [22:12]
foswiki_irc5installed using 'yum install foswiki' after setting up repo [22:13]
gac410After you installed, did you run bin/configure and then save the configuration? [22:15]
foswiki_irc5Yes configuration is done [22:16]
gac410Verify in your configuration, What is $Foswiki::cfg{LocalSitePreferences} set to? I think it's an expert setting.
It's in Miscellaneous Settings tab
[22:17]
foswiki_irc5$Foswiki::cfg{UsersWebName}.SitePreferences [22:19]
gac410Good.
How about $Foswiki::cfg{AdminUserWikiName}
(We had some reports that they were set incorrectly in the RPMs
[22:19]
foswiki_irc5AdminUser [22:21]
gac410Okay that's good too. hm... How about $Foswiki::cfg{SystemWebName}
(should be System)
[22:21]
foswiki_irc5it is System [22:21]
gac410Okay, So the bogus settings someone else reported must have been local. Yours are fine.
The template should have automatically been resolved through the template search path. Check $Foswiki::cfg{TemplatePath}
It should end with $Foswiki::cfg{SystemWebName}.$nameTemplate'; Which is how the VIEW_TEMPLATE = WebCreateNewTopic becomes System.WebCreateNewTopicTemplate
[22:22]
foswiki_irc5That setting is not default. Has: /var/lib/foswiki/templates/$web/$name.$skin.tmpl, /var/lib/foswiki/templates/$name.$skin.tmpl, /var/lib/foswiki/templates/$web/$name.tmpl, /var/lib/foswiki/templates/$name.tmpl, $web.$skinSkin$nameTemplate, Foswiki.$skinSkin$nameTemplate, $web.$nameTemplate, Foswiki.$nameTemplate
resetting to default corrected the issue
thanks!
[22:26]
gac410Great!
Something is really strange with the RPM install. Results should be consistent. But different users seem to get different strange customizations. Glad it's fixed.
[22:29]

↑back Search ←Prev date Next date→ Show only urls(Click on time to select a line by its url)