#foswiki 2016-09-21,Wed

↑back Search ←Prev date Next date→ Show only urls(Click on time to select a line by its url)

WhoWhatWhen
BhargavaSanaHi everyone, I "think" I have setup ldap correctly but when I click on log in, I just get user registration page
Could anyone please help?
[00:37]
gac410The guys that know ldap best are in Europe. jast, MichaelDaum not sure who else.
so they are probably sleeping right now. ;)
[00:38]
BhargavaSanaAh..its probably too late in the day then
I will try tomorrow, thanks gac410!
[00:39]
................... (idle for 1h30mn)
***gac410 sets mode: +v WikiRingBot
gac410 sets mode: +o vrurg
gac410 sets mode: +o uebera||
[02:09]
.................. (idle for 1h26mn)
ChanServ sets mode: +o Lynnwood
ChanServ sets mode: +o Lynnwood
[03:35]
ChanServ sets mode: +o Lynnwood [03:43]
ChanServ sets mode: +o Lynnwood [03:49]
......... (idle for 44mn)
gac410 has left [04:33]
..................... (idle for 1h42mn)
ChanServ sets mode: +o MichaelDaum [06:15]
............ (idle for 58mn)
ChanServ sets mode: +o CDot [07:13]
.................................................... (idle for 4h19mn)
MoeMachi
i`ll need some advise here, so i managed a LDAP between Foswiki and AD and now im able to log in with the AD information (login etc.)
If i try to create a new topic or do other actions it will ask me for a Authentication, although im logged in allread
allready*
How can i configure the Foswiki, to be able to work with the AD-User
?
Anyone?
[11:32]
.......... (idle for 45mn)
***ChanServ sets mode: +o gac410 [12:24]
................. (idle for 1h20mn)
ChanServ sets mode: +o Lynnwood [13:44]
ChanServ sets mode: +o CDot [13:58]
........................................................................ (idle for 5h58mn)
BhargavaSanaHi could anyone please help me with ldap and kerberos settings in apache configuration file?
I don't get a promt for login and password when I click the login link in foswiki
[19:56]

↑back Search ←Prev date Next date→ Show only urls(Click on time to select a line by its url)